Anna Field: Elegant en Classy

Anna Field is een populair webshop merk dat vooral te verkrijgen is bij grote webshops als Zalando. Het merk Anna Field is razend populair door haar elegante en on-trend ontwerpen voor een betaalbare kwaliteit. Daarom kon het merk niet ontbreken op de fashionblog van Winkelen in Nederland. 

Anna Field is vooral bekend om haar elegante vrouwen jurken welke ook deze zomer weer erg mooi zijn. Veel pasteltinten en kanten details. Knie-lengte is trouwens sowieso een kenmerkbaar punt van Anna Field. Nooit ordinair of too much. 

Maar het merk telt ook andere producten zoals; Accessoires, tassen, tops, broeken en tot slot erg betaalbare schoenen. Naar mijn mening zijn de schoenen vooral simpel en praktisch maar door de betaalbare prijs is het toch wel aantrekkelijk een simpel paar aan te schaffen. Zoals bijvoorbeeld de witte slippers voor op vakantie voor maar €19,95

Nog even terugkomend op de jurken. Als je iets elegants zoekt wat niet te veel opvalt maar toch erg vrouwelijk is. Dan is de collectie van Anna Field wellicht iets voor jou. 

 

Benieuwd geworden naar de volledige collectie van dit merk? Kijk dan op de webshop van Zalando door op deze link te klikken.

 

Wat vind jij van Anna Field?

Winkelwagen