Event: Modefabriek in Amsterdam RAI

Aanstaande zondag en maandag zal ik aanwezig zijn bij de Modefabriek. Een half-jaarlijks event voor retailers, groothandelaren,leveranciers, merken en agencies die werkzaam zijn in de mode-industrie. Tijdens dit event laten honderden merken en labes hun nieuwste collecties zien aan de bezoekers. Ook zullen er inspirerende lezingen gegeven worden door o.a. Olcay Gulsen! 

Het is voor mij de eerste keer dat ik aanwezig zal zijn bij de Modefabriek. Ik ga er dan ook heen als pers en ik hoop mooie interviews en mode nieuws voor jullie mee te brengen. Er zijn natuurlijk een aantal merken waar ik dan ook echt nieuwsgierig naar ben zoals: Ana Alcazar, Love Moschino, Wildfox en Moscow. Deze merken ken ik en stellen me eigenlijk nooit teleur. Natuurlijk zijn er ook merken waar ik enorm benieuwd naar ben zoals: Nice Things Paloma S, Starz by Paula, Blend She en Milla Amsterdam. 

Ik ga tijdens deze dagen proberen zoveel mogelijk foto’s te maken en ook proberen om wat te filmen. Keep u posted! 

Winkelwagen