Fashion trend: Bomberjacks

Als ik het bomberjack met drie woorden zou moeten omschrijven ga ik voor: Stoer, comfortabel en mega praktisch. Want hallo? Waar kun je deze stoere lapjes stof nou niet mee combineren? Wat voor soort bomberjack je ook hebt, hij zal prachtig staan op een jeans, een jurk en zelfs een nette kokerrok. Ik denk dat het bomberjack zelfs thuishoort in de categorie waar een ”little black dress” ook onder valt. Namelijk: lady-essentials.  

Onlangs vond ik ook een perfect bomberjack van het fashion merk Josh V. Het bomberjack was bedrukt met een mooie marble print. Precies on-point voor de trend van nu (doe mij er zo een!) Benieuwd waar je Josh V kunt shoppen? Bekijk de verkooppunten hier.

 

Heb jij al een bomberjack? Zo, ja?  Laat ons in een reactie weten van welk merk jouw bomberjack is, vinden we leuk! 

 

 

Winkelwagen