Fashion trends die blijven in 2016

Sommigen trends zien we liever zo snel mogelijk gaan en andere trends komen elk jaar weer terug. Fashion trends zijn dan misschien veranderlijk toch is er een bepaald patroon in te zien. Veel dingen die bijvoorbeeld 10 jaar geleden in waren (denk hierbij aan crop-tops) zijn nu weer helemaal terug. Dat betekend ten eerste dat je dus NOOITnog goede kledingstukken weg moet doen omdat je ze niet meer mooi vindt. Wie weet vallen ze over 10 jaar wel weer in de smaak, Er zijn ook trends die lang bij ons blijven. Daarom gaat de blog van vandaag over trends uit 2015 die we meenemen naar 2016. 

Trend 1: Mules. ja oftewel muitljes. Je hebt ze met of zonder hak en beide variaties zijn compleet fashion verantwoord in het de lente en zomer van 2016. Veel mensen gaan ze nog uit de weg omdat ze niet comfortabel lijken doordat ze los bij de hak zitten. Om dit zo comfortabel mogelijk te maken is het belangrijk dat je een schoen kiest die perfect aan je voet past. Daarnaast zou je een onzichtbaar zooltje aan de voorzijde kunnen leggen. Ze staan prachtig onder blouse-jurkjes, slipdresses en flared jeans. 

Trend 2: Slipdresses. Normaal zou je zo’n jurkje misschien alleen dragen in de slaapkamer. Schroom niet, het was in 2015 al een trend en in 2016 zal deze gezellig bij ons blijven. Dus trek dat niemandsdalletje maar de kast uit. Oogt het wat fris? Combineer met een grof gebreid vest en stoere laarsjes en hij is ook nog eens weather-proof. 

Trend 3: Midi-rokken. Of het nu gaat om een rok of jurk, de lengte doet ’t em. Vooral dit jaar in denim of jersey stof te dragen. Geweldig in combinatie met witte sneakers of en nonchalante sandaal. 

 

Welke trend vind jij het leukst?

Winkelwagen