Feestjurkjes onder de €50

De decembermaand is al duur genoeg door de vele feestdagen die in deze maand vallen. Maar als alle cadeaus gekocht zijn en al het eten is voorbereid, dan wil je zelf misschien ook wel iets leuks hebben om aan te trekken. Natuurlijk zou dat heel erg leuk zijn zolang de prijs ook leuk blijft. Daarom hebben wij voor jullie vijf leuke jurkjes van de H&M geselecteerd onder de €50. Zo kun jij toch nog verschijnenen in een nieuwe jurk tijdens de feestdagen. 

1. Classy in Black Dress: De perfecte jurk voor wie zich classy wilt kleden tijdens de feestdagen. Deze halflange jurk kun je combineren met een hoge pump in een echte knal kleur zoals roze of rood. Voor wie het liever klassiek houdt kan hem combineren met een klassieke zwarte pump. 

2. Black & Gold Dress: Deze zwarte met gouden jurk zorgt voor de perfecte stijlvolle look tijdens de feestdagen. Je kunt deze jurk combineren met een stijlvol enkellaarsje of een mooie sandaal met een hak. Perfect!

3. Shine in Red: Deze jurk is voor de dames welke niet bang zijn om op te vallen. Deze prachtig rode jurk is een echte opvaller en daarom perfect voor de feestdagen. Combineer deze jurk met rustige accessoires. De jurk is vanzichzelf namelijk al leuk genoeg. 

4. Black Velvet Dress:  Deze overslag jurk is perfect voor wie er stijlvol uit wil zien tijdens Kerst of op een nieuwjaarsfeest. Door de elastiek in de taile doet deze jurk alleen maar goeds voor je figuur. Daarnaast is de jurk ook nog eens zwart. Hierdoor kun  je met simple accessoires eindeloos combineren. 

5. Sparkle Gold Dress: Deze jurk is een echte eye-catcher. Door zijn sparkle overload is hij dan ook perfect voor de feestdagen. Vind je hem te kort? Of wil je hem wat rustiger maken? Draag hem dan met een groot cobert of draag er een zwarte coltrui onder. Hip!

Winkelwagen