How To Wear: Poncho

Ik persoonlijk, vind een poncho een echte uitkomst in de winter, als je met de auto gaat en vlakbij je bestemming uit kunt stappen. Een jas in de auto vind ik namelijk verschrikkelijk en moet ik altijd uit doen tijdens het rijden. Een poncho is perfect. Je kunt hem aanhouden tijdens het rijden en daarna kun je zo uitstappen, plus hij houd je lekker warm. Ideaal. Dit seizoen zien we de poncho haast bij elk merk terug komen. Met franjes, met bont, met een muts, met riem, van wol of van cashmir, je kunt het zo gek niet bedenken. 

 

Maar hoe draag je nou zoiets? Grotendeels vind ik dat dit afhangt van de poncho zelf. Ik heb een grijze poncho compleet van cashmir met franjes aan de onderkant. Hier draag ik het liefst een simpele coltrui onder met een skinny grijze of zwarte broek. Een paar elegante enkellaarsjes maken de look casual, Een paar high-heels maken de look chic. Met een poncho kun je eindeloos varieren. Ook een leuke tip is om de poncho over een A-lijn jurkje te dragen met grote flaphoed, voor een echte vrouwelijke look.

Hoe combineer jij jouw poncho het liefst? Laat het ons weten in een reactie! 

Winkelwagen