Kiini: De Instragram Bikini van het moment

Het zomerse weer hangt weer in de lucht. Wij vrouwen kunnen dan vaak maar aan één ding denken; shoppen! Sinds de nieuwe collectie weer in de winkelrekken hangt, ben ik niet weg te slaan uit mijn favoriete winkels.
Ik besloot namelijk een paar weken terug dat ik wel graag een lange vakantie wilde nemen deze zomer. Waar iedereen zou gaan nadenken over de accommodatie, was mijn grootste zorg het vinden van een geweldige bikini.

Na compleet Instagram en Pinterest af te hebben gespeurd was ik heel veel wijzer geworden over de bikini trend van het moment. Deze zomer willen wij vrouwen namelijk niets liever dan stralen in een Kiini Bikini. Een wat? Hoor ik je denken. Een Kiini bikini dus. Laat het even op je inwerken. 

En verslaafd? De Kiini bikini heeft echter wel een pittig prijskaartje van maar liefst €381-, maar… Dan heb je wel een prachtige bikini die heel wat hoofden zal laten omdraaien.. 

Klik hier om de Kiini bikini te bestellen.

 

 

Wat vind jij van de bikini van Kiini?

Winkelwagen