Merk van de Week: Essentiel Antwerp

In 1999 startte een jong stelletje een t-shirt lijn in Antwerpen genaamd Essentiel. De T-shirts waren vrij basic maar verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De showroom? Hun eigen appartement. Al snel begonnen de t-shirts te verkopen als warme broodjes. Met de cijfers stijgende, besloot het stel hun kledinglijn uit te breiden met rokken, jurken en gebreide kleding. Ook de merknaam kreeg een uitbreiding. Essentiel Antwerp

Grote logo’s, statement teksten, stippen, strepen en glitters. Essentiel Antwerp staat bekend om hun fierce prints en uitzinnige ontwerpen. Met deze dingen spreken ze een groot publiek aan dat net even wat anders wil. Wat ik persoonlijk een hele stap vind, van basic t-shirts in verschillende kleuren naar wat Essentiel Antwerp nu is. De kleding van het merk is soms wat aan de prijzige kant maar wie kwaliteit wil zal ervoor moeten betalen;) 

Essentiel Antwerp heeft meer dan 100 verkooppunten in Nederland en Belgie. Binnenkort zullen de verkooppunten van het merk in Nederland bij ons op de website verschijnen. 

Winkelwagen