Nieuwe Collectie: SuperTrash (deel 1)

De sale items bij SuperTrash raken langzaam uitverkocht. Wat betekend dat de nieuwe collectie ook begint binnen te druppelen in de winkels en op de website.
Ik ging kijken en het viel me gelijk op dat een groot deel van de nieuwe collectie bestond uit bij elkaar passende stukken. Dat ziet er niet alleen super leuk uit maar dat ik ook nog eens hartstikke handig! Want zoals wij vrouwen weten is het enorm lastig om vroeg in de ochtend iets te vinden in onze uitpuilende kledingkast.
Niet zo makkelijk als een bij elkaar passend pak waar je dus sowieso niet de plank mee mis kan slaan.

 

Set 1: Dit broekpak in roest kleur is perfect voor de alledaagse look maar kan ook in een oogwenk omgetoverd worden tot een perfecte avond outfit. Draag het pak overdag met een licht kleurig blouse of t-shirt en lage sneakers. Vouw de pijpen om voor een meer nonchalante look. Voor de avond: Draag met een zwarte kanten of chifon top en zwarte pumps.

Set 2:
De tweede set is er een voor de dare-devils. Het onderste deel is een high-wasted rok tot halverwege de dijen met daarop een cape. Dit met matching zwart-wit blokjes patroon. Deze outfit is er een die je gewoon doordeweeks kan dragen met een donkere panty (bijvoorbeeld: 60 den) en over-the-knee boots of een stoere enkellaars (bijvoorbeeld: Dr.Martens) of een paar van de Supertrash laarsjes uit de sale. Onder de cape zou je een zwarte coltrui kunnen dragen. Zo is de outfit ook nog compleet als je de cape af doet.

Set 3: Deze set is van suede, faux suede om precies te zijn. Want SuperTrash maakt geen gebruik van echt leer, suede of bont. Dit mag de pret niet drukken want de set is van een prachtige kwaliteit. De set bevat een rok tot aan de kuit en matching strakke blouse. De set is wat netter, voor een chique dinertje of voor een verjaardag. Om hem af te maken kun je hem combineren met een open pump in een felle kleur of juist naturel. Door de natuurlijke kleur van de set, heb je de ruimte om met de outfit te variëren. 

Kijk op www.supertrash.com voor meer items uit de nieuwe collectie.

Binnenkort zal ik deel 2 van de tips met jullie delen. Keep u posted!

Winkelwagen