OVDW: Leren legging

Het is weer tijd voor de twee outfits van de week! Nu het weer nog net geen rokjes of jurkjes toelaat leek het de perfecte tijd om jullie nog even eraan te herinneren hoe je een leather legging het beste kunt combineren. 

Beide looks zijn vrouwelijk en draagbaar voor tijdens de dagelijkse rituelen. Maar beide ook wederom compleet anders. Net als vorige week, hetzelfde item, verschillende looks! 

 

 

 

 

Look 1 

De leren legging is van Samsoe & Samsoe en is gemaakt van 100% lamsleer. Een echt duurzaam item dus dat lang mooi blijft. Voor deze look combineerde we de legging met een casuel poederroze trui en poederroze hakken welke overigens van Karen Millen zijn. Door het poederroze met het zwart te combineren krijgt het geheel een lekker frisse uitstraling, een beetje flirterig zelfs. Perfect voor de lente! Je maakt de look af met een mooie tas en wat subtiele make-up, zoals bijvoorbeeld deze lipstick van Charlotte Olympia. Flirt away!

Look 2

Look 2 is wat stoerder. Dezelfde Samsoe & Samsoe legging dit maal gecombineerd met een stoere boyfriend blouse en een paar comfortabele sleehakken van het merk Billy Bi. De look is casual maar deze hak maakt dat de outfit net een beetje meer sexy uitstraalt dan dat het zou zijn met platte schoenen. De stoere uitstraling vroeg ook om een stoer luchtje. Het nieuwe unisex luchtje van Calvin Klein lijkt er perfect bij te passen. Voor de dare-devils: Maak de look af met een rode lip, wauw!

Benieuwd naar alle items van deze look? Stuur een prive bericht via onze Facebook pagina of laat een reactie achter! 

 

Winkelwagen