OVDW: Loavies.com

 

Een goede webshop vinden blijkt nog een lastige klus. Er bestaan er tegenwoordig zoveel, en de keuze is misschien wel té groot geworden. Echter springen er altijd een aantal échte goede webshops uit. Loavies.com is er hier een van. Zodra je hun webshop bezoekt weet je dat het goed zit. Je bent zojuist gearriveerd in de 7e hemel voor vrouwen.

Loavies.com heeft een groot assortiment kleding en schoenen. Allemaal gebasseerd op de laatste trends in fashionland. Echter bij kleding en schoenen blijft het niet voor deze webshop. Loavies.com heeft ook nog leuke accessoires voor jou en je huis! Oja, en ook nog make-up. Dat is nog eens een complete look shoppen! 

Daarom vonden wij dat de collectie van Loavies.com echt eens in onze OVDW uitgelicht moest worden. Daarom speciaal voor jullie: Twee looks van Loavies.com

Look 1: Het perfecte zomeritem; De playsuit. Vrouwelijk en comfortabel. Heerlijk voor tijdens een stedentrip naar bijvoorbeeld; Parijs! Deze gebloemde playsuit is een echte eye catcher die het beste gedragen kan worden met rustige accessoires. Hierdoor komt de focus te liggen op de playsuit. Met de cat eye zonnenbril maak je de look echt helemaal compleet!

 

 Look2: Oh, culottes. Zo chiq, zo vrouwelijk en zoòò comfortabel! Deze basic zwarte culotte is een essentieel stuk dat niet in jouw kast mag ontbreken deze zomer. Denk aan de wat frissere zomer avonden? Culotte met een opvallende top, een paar chique hakken en je bent er klaar voor. Of net als deze look met een hippie blouse met bloemenprint! 

Bezoek snel de Loavies.com om hun gehele collectie te bewonderen! 

Winkelwagen