OVDW: Minty Blouse van Anecdote

Het merk Anecdote is te koop op Nederlands grootste webshops en de laatste jaren in populariteit gestegen. Wat ook niet gek is want elke collectie matcht de behoefte van de mode bewuste, jonge vrouw. 

Anecdote doet je een beetje denken aan de Zweedse mode. Strakke, minimalistische ontwerpen en zachte tinten. Het ideale recept om dus mee te varieren qua stijl. Daarom in deze look van de week: Een mint kleurige Anecdote blouse jurk!

Look 1: Een echte beach-look. De blouse wordt gedragen als jurk gecombineerd met een sandaal met strass-stenen voor een exta glam. Daarnaast is de tas van Fred de la Bretoniere perfect voor het strand en geeft de look het echte beach karakter. Als finishing touch gebruik je de sprankelende body lotion van Tom Ford die je een sunkissed look geeft.

 

Look 2: De casual all-day look. De blouse wordt ook hier gedragen als een jurk maar ditmaat gecombineerd met een stevige sandaal met hak. De tas van het merk Ted Baker geeft de look een sophisticated touch. Wat accessoires wel niet kunnen doen! De look maak je af met grove zilveren armbanden. Voila! 

 

Bezoek ook eens de webshop van Anecdote als je ook helemaal into hun minimalistische designs bent! 

 

Winkelwagen