OVDW: Nikkie Strapless Jurk

Het is weer tijd voor een OVDW. Deze keer met een item van niemand minder dan Nikkie Plessen. Haar fashionlabel Nikkie is enorm populair en er komen steeds meer verkooppunten bij in Nederland. Reden genoeg voor Winkelen in Nederland om een van haar items in het zonnetje te zetten! 

In haar nieuwe collectie vond ik een prachtige strapless jurk die ik combineerde voor de Outfit(s) van de Week. Kijk je mee?

 

Outfit 1: Is meer een avond look voor in het voorjaar. De strapless jurk van Nikkie draag je zonder iets eroverheen en met een stevige hak, wat de jurk stoerder maakt. Daarnaast is zo’n stevige hak ook handiger om in de stad op te lopen. Combineer het geheel met wat mooie (Swarovski) sieraden en een lekker luchtje en je bent good-to-go!

Outfit 2: Deze look is wat meer alledaags. De Nikkie jurk is hier gecombineerd met comfortabele witte sneakers en een spijkerjasje (Nikkie) die je casual over de jurk kunt dragen. Maak het geheel af met een kleurrijk tasje en statement earrings en je casual, lentelook is af! 

Hoe zou jij de jurk van Nikkie combineren? 

 

Winkelwagen