OVDW: Warehouse Tanktop

Als je aan mij de vraag zou stellen wat nou echt een onmisbaar item is voor in je garderobe, zou ik zeggen; een witte tanktop.
Niks combineert makkelijker dan een basic, witte tanktop van bijvoorbeeld katoen. Daarom heb ik twee outfits samengesteld waarin ik een witte tanktop van het merk Warehouse (€35-, Bijenkorf) op verschillende manieren combineer. In de eerste outfit laat ik zien hoe je de tanktop op een vrouwelijke manier kan dragen. Bij de tweede look heb ik een wat meer tom-boy look samengesteld. 

 

 

 

Look 1 
Ik smolt zowat bij het zien van dit elegante mini-rokje van Maje. Zo’n vrouwelijk item vraagt om een basic tanktop om het geheel af te maken. Voeg daar wat onmisbare leren items aan toe en je hebt een alledaagse maar toch zeer elegante look. De witte tanktop zorgt voor rust in de outfit en zorgt dat je de focus ergens anders op kan leggen.

Look 2
Deze Tom-boy look draag je tijdens de nog wat koudere voorjaarsdagen. Perfect voor nu dus. De witte tanktop zorgt ook in deze outfit weer voor een rustig geheel. Wat wel nodig is met de drukke broek van Nikkie en de glimmende veterschoenen van Floris van Bommel.

Zoals je ziet kun je veel kanten op met een goede witte tanktop. Deze tanktop van Warehouse heeft een open gewerkte achterkant waardoor die ook zonder lerenjasje de show steelt. Kijk op de Facebookpagina van Warehouse voor meer informatie over hun mooie kleding en laatste collecties. 

Wat vind jij van het merk Warehouse?

 

Winkelwagen