Verliefd op de horloges van Daniel Wellington

Vorige zomer kocht ik mijn eerste Daniel Wellington horloge. Ik had het juweeltje voorbij zien komen op Instagram en wist dat dit de mijne moest worden.
Het minimalistische design, de verwisselbare banden. Perfect. Deze horloge kon ik dus combineren met al mijn outfits.
Ik ben sowieso al niet het type voor zware gouden of zilveren horloges van bijvoorbeeld Michael Kors. Ik vind die altijd wel erg mooi, maar door mijn smalle polsen is de verhouding bijna aandoenlijk te noemen.

Weet je niet over welke horloges ik het heb? Kijk dan even naar wat afbeeldingen van deze echte eye-candy!

De Horloges van Daniel Wellington voor vrouwen komen in 3 verschillende maten en 2 verschillende kleuren. De grootste klok is 36 mm. Vrij groot dus maar nog steeds elegant genoeg voor vrouwen. De middelste maat is de 34 mm en hier heb ik uiteindelijk voor gekozen. Een tussenmaatje en perfect voor vrouwen met smalle polsen. De kleinste maat is de 26 mm en doet je denken aan die schattige oma horloges die die van jou waarschijnlijk ook in haar bezit had.
Zowel de 34 mm als de 26mm zijn verkrijgbaar met diamantjes.
De rest van de uurwerken hebben een klassiek design met romeinse cijfers of zonder.

De horloges zijn te verkrijgen in het zilver of in het rosè goud. En zoals ik eerder al zei: De band is verwisselbaar.
Ik heb ondertussen ook het 26 mm model in mijn bezit en wel in het rosè goud, kleur prachtig bij een zwarte strap! Mijn 34 mm model heb ik in het zilver en draag ik ook nog steeds het meest. De Daniel Wellington horloges gaan gewoon niet vervelen!

Het horloge is te verkrijgen in de meeste filialen van de Bijenkorf. Nog meer afbeeldingen zien? Kijk dan op de Facebook pagina van Daniel Wellington

 

Wat vind jij van de horloges van Daniel Wellington?

Winkelwagen