Winkelen in… Den Bosch!

Elke week lichten wij een plek uit in Nederland waar je heerlijk kunt winkelen. Deze week? De Vughterstraat en de Schapenmarkt! De twee grootste winkelstraten in het centrum van de bruisende stad ‘s-Hertogenbosch. 

Als je aan winkelen in ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch) denkt, denkt de Boschenaar meteen aan de Vughterstraat en de Schapenmarkt. De plek van de grote winkelketens zoals: Zara, Supertrash, Ici Paris XL, Eyewish en de voormalige V&D. Maar ook voor kleine boetieken en goede restaurants is dit de place-to-be!

 

 

 

 

 

Ga je winkelen in ‘s-Hertogenbosch en dan met name in de Vughterstraat en de Schapenmarkt? Dan beging je je winkeldag met een lunch op de Schapenmarkt, met een beetje lekker weer kun je prima lunchen op het terras van het Jeronimus Cafe. Vergeet ook vooral niet een Bosche Bol te eten 😉 Daarna bezoek je natuurlijk de winkels aan de rand van de Vughterstraat. De splinter nieuwe Zara bijvoorbeeld.

Als je verder de Vughterstraat in loopt kom je de echte Bosche winkels tegen. Exclusieve boetiekjes met bekende merken, maar ook en dat is zo leuk aan Den Bosch, je hebt er ook boetieks die je nergens anders zult vinden. Een van deze boetieks is Koekwaus. Een conceptstore met eigenzinnige producten. Van cactusbeeldjes tot handgemaakte sjaals en handige gadgets. Zeker een bezoekje waard als je in de Vughterstraat bent. 

Daarnaast is Den Bosch een aantal vintage winkels rijk. Waar je voor een lage prijs designerproducten kunt kopen. De Vughterstraat telt er maar liefst drie. Sla ze niet over;) 

 

Ben jij weleens in Den Bosch wezen winkelen? Wat is jouw favoriete winkel? 

 

 

 

Winkelwagen